#Samenwerken#Spon#Ad

Robby Sallaets

Al jaren ben ik gebeten door alles wat met eten te maken heeft.
De voorbije jaren stond hier dan ook een heel verkoopspraatje omdat ik toen nog zelfstandige was en deze website een soort etalage was om mezelf en de dingen die ik deed in de kijker te zetten. Soms kreeg ik dan heerlijke producten toegestuurd waar ik met veel plezier iets mee deed. Soms kreeg ik ook rommel toegestuurd waar ik eigenlijk niets mee kon doen maar me bijna verplicht voelde om er iets mee te doen.
Die tijden zijn gelukkig voorbij. Op deze blog toch in elk geval. Er zijn genoeg bloggers waar je terecht kan die zo ongeveer eender wat in de kijker zetten voor wat centjes. Niets mis mee. Niets waar ik gelukkig van word in elk geval.

Waar ik wel gelukkig van word? Eerlijke producten met een schoon verhaal die zo weinig mogelijk de binnenkant van een fabriek of supermarkthebben gezien. Daar wil ik wel een effort voor doen. Zelfs gratis. Of voor wijn. Daar doe ik alles voor.

Contacteren kan steeds via groentenuitedegem@gmail.com.

Veel leesplezier,

Robby

(Foto voor Flair door Thomas Legreve)