In de keuken

Fuck Mama Miracoli, hoera Papa Robby

Want de beste tomatensaus die maak je gewoon zelf. Met je eigen zongerijpte tomaten uit de serre.

Nu een ‘geluk’ bij een ongeluk. De tomaten in de serre worden geterroriseerd door een soort mot die met alle plezier mijn tomaten aantast. Met andere woorden zijn ze niet geschikt om zo op te eten met hier en daar een bruine plek, maar zijn ze des te geschikter om een verse tomatensaus te maken. Dat heb ik dan ook gedaan. Dit was de oogst:

8 verschillende soorten tomaat. Gewoon in stukken snijden en met wat look, ui, veel verse kruiden, rode wijn, peper, zout, suiker en een pepertje 2 uur laten inkoken.

Geen rocketscience dus. Al proeft het wel zo nadat je het mixt.

Geen dieprode saus, maar dat komt uiteraard omdat er ook gele, oranje en zwarte tomaten mee ingegaan zijn. Maar het resultaat mag er wel zijn. 4 grote potten verse, zelfgemaakte tomatensaus.

Ik gok dat de potten het nog geen twee weken gaan overleven. iemand zin in een pasta?

Cheers,
R.